Locatie: Spijkenisse | : infohethartkompas@gmail.com

Massages

Kan jij wel wat ontspanning en rust gebruiken, dan zijn mijn massages misschien iets voor jou. In een ontspannen setting kom je compleet tot rust en voel jij je daarna weer als herboren. Ik bied twee verschillende massages aan,Warm Water Schelpenmassage en een Relax massage. Kijk vooral welke het beste bij jou past.

Wil jij even genieten en gewoon zijn..., dan kan jij een afspraak inplannen, klik dan hier of kijk bij contact/tarieven. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met jou op, om een afspraak in te plannen.

Liefs,

Maan

relax

massage

Een heerlijke massage om gewoon even te ontspannen van de hectiek wat het dagelijks leven met zich mee kan brengen. Bij deze massage mag je gewoon puur genieten , even alles loslaten en weer in contact komen met jezelf. Dat doe ik met een heerlijke olie die ik intuïtief samen stel, intens genieten in een relaxe sfeer, er gewoon even zijn en niks moeten. Bij deze massage komt dus jouw innerlijke rust helemaal terug omdat je er gewoon even mag zijn, en niks moet.

PRIJS:€50,-

Voor meer informatie over kijk bij contact/tarieven .


Warm water schelpenmassage

Voel jij je gespannen, weet je niet eens meer hoe je tot rust kan komen en lijkt het je leuk om iets nieuws te ervaren. Dan is mijn warm water schelpen massage zeker iets voor jou! De schelpen zijn gevuld met water waardoor je tijdens de massage wordt meegenomen door de geluiden van de zee.

Lijkt het je heerlijk om deze manier van masseren te ervaren. Dan ben jij natuurlijk van harte welkom bij Het Hartkompas. Kijk voor de prijs, bij prijslijst en het aanmelden bij contact. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met jou op, om een afspraak in te plannen

PRIJS:€50,-

Voor meer informatie over kijk bij contact/tarieven .