Locatie: Spijkenisse | : infohethartkompas@gmail.com

Massage

LET OP! I.V.M CORONA GEEF IK NU GEEN MASSAGES, OM TE WETEN WANNEER IK HET WEER AANBIED, KIJK DAN OP MIJN SOCIAL MEDIA. HOPELIJK KAN ALLES SNEL WEER!

Kan jij wel wat ontspanning en rust gebruiken, dan zijn mijn massages misschien iets voor jou. In een ontspannen setting kom je compleet tot rust en voel jij je daarna weer als herboren. Ik bied twee verschillende massages aan, een warm water schelpenmassage en een intuïtieve ontspanning massage. Kijk welke het beste bij jou past.

Wil jij even genieten en gewoon zijn..., dan kan jij een afspraak inplannen. Wil jij je aanmelden klik dan hier of kijk bij contact/tarieven. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met jou op, om een afspraak in te plannen.

Liefs,

Maan

Intuïtieve ontspannings massage

Een heerlijke massage om gewoon even te ontspannen van de hectiek wat het dagelijks leven met zich mee kan brengen. Bij deze massage mag je gewoon puur genieten , even alles loslaten en weer in contact komen met jezelf. Dat doe ik met een heerlijke olie die we intuïtief samen gaan afstemmen, intens genieten in een relaxte sfeer, er gewoon even zijn en niks moeten. Bij deze massage komt dus jouw innerlijke rust helemaal terug omdat we samen afstemmen, wat er dus ook voor zorgt dat jij jezelf weer leert vertrouwen.

PRIJS:€45,-

Voor meer informatie over kijk bij contact/tarieven.

Let op massages zijn nog even on hold ivm met het corona virus, ik hoop natuurlijk dat alles gauw weer van het oude wordt.


Warm water schelpenmassage

Voel jij je gespannen, weet je niet eens meer hoe je tot rust kan komen en lijkt het je leuk om iets nieuws te ervaren. Dan is mijn warm water schelpen massage zeker iets voor jou! De schelpen zijn gevuld met water waardoor je tijdens de massage wordt meegenomen door de geluiden van de zee.

Lijkt het je heerlijk om deze manier van masseren te ervaren. Dan ben jij natuurlijk van harte welkom bij Het Hartkompas. Kijk voor de prijs, bij prijslijst en het aanmelden bij contact. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met jou op, om een afspraak in te plannen

PRIJS:€40,-

Voor meer informatie over kijk bij contact/tarieven.

Let op massages zijn nog even on hold ivm met het corona virus, ik hoop natuurlijk dat alles gauw weer van het oude wordt.