Locatie: Spijkenisse | : infohethartkompas@gmail.com

Rituelen

Elk seizoen heeft iets magisch! En toch heeft het bij iedereen een ander effect, zo gaat de één heel goed op de Zomer waar de ander weer naar de sfeer van Herfst verlangt. De kracht van het seizoen van de maand magisch inzetten voor jezelf, kan helpen dit betreffende seizoen goed door te lopen. Dus wat gaan we doen,... de negatieve gedachten eruit en het positieve laten stromen...lees hieronder verder hoe. Wil je een afspraak maken kijk bij contact/tarieven.

MANIFISTATIE RITUEEL
PRIJS:€65,-
Wat kun jij verwachten van dit ritueel.

 • Bij dit ritueel ga ik voor jou een afgestemde seizoen smudge stick gebruiken voor lichaam en geest. Denk dus aan LENTE,ZOMER,HERFST en WINTER allemaal hebben ze hun charme en wij voelen ons ook elk seizoen weer anders. Toch kun je elk seizoen magisch inzetten voor jezelf.

 • Met de wijsheid en kracht van de voorouders, ritme van het seizoen op dat moment, en jouw energie die maand ga ik aan de slag om het gevoel wat bij jou knaagt om te zetten in een gevoel van overvloed kunnen creeëren, in de maand waarvan jij misschien denkt dat het niet veel voor je kan betekenen.

 • Je krijgt een smudge reiniging en cultureel voetenbad op onze moeder aarde. Deze wordt gemaakt met o.a zeven geesten, floridawater, kruiden en bloemen. Om zo krachtig geaard dit seizoen door te wandelen. De voeten zijn belangrijk daar aarden we mee en brengen ons van A naar B, dat willen we nog wel eens vergeten.

 • Tijdens dit ritueel geven we ook jouw wensen /dromen/doelen extra kracht bij.

 • Jouw geest wordt weer vrij gemaakt, je ervaart weer innerlijke rust en bonus jouw voetjes ruiken heerlijk!.

 • Je wordt helemaal klaar gestoomd vanuit je diepste zijn om weer te kunnen gaan manifesteren.ACCEPTATIE & LOSLAAT Ritueel

PRIJS:€75,-

 • Wat kun je verwachten van dit samengestelde ritueel. Een ritueel waarbij liefde voor jezelf centraal staat, de kracht om van jezelf te houden. Jezelf nemen zoals je bent vergeten we door de littekens van het leven en zoveel meer wat ons tekent op ons pad. Eerst van jezelf houden is niet egoïstisch het is nodig om zo ook nog meer liefde naar je toe te trekken, want wat jij uitstraalt trek je aan. Dat gaan wij dan ook doen tijdens dit ritueel.

 • Ik maak een liefdes ritueel gebed en ritueelbad speciaal voor jou om liefde weer te mogen ontvangen in lichaam en geest.

 • Bij dit ritueel steken we een kaars aan met een sigil erin die jij zelf hebt gemaakt. Een sigil is een krachtig symbool die je zelf maakt aan de hand van een zin die je vanuit je diepste zijn opschrijft en uit gaat zenden in liefde en met een vleugje magie.

 • Tijdens dit liefdes ritueel komen we bij de kern van waarom liefde bij jou niet flowt en dat gaan we weer open zetten, om liefde weer te mogen ontvangen voor jezelf. Wanneer jij liefde toelaat vanuit jouw diepste zijn til jij jezelf naar een hoger niveau. Je zult op deze dag met veel zelf liefde weg gaan, huilen vloeken even boos zijn mag. Dat hoort bij de blokkade los laten om liefde weer te mogen omarmen. Het beloofd een magisch liefdevol ritueel te worden waarin we ook een wandeling maken en liefdevolle woorden uitspreken tijdens het wandelen, zo manifesteren we gelijk nog meer liefde. Accepteren en loslaten om in liefde weer te mogen ontvangen.

 • Je krijgt van mij ook een krachtig liefdes symbool mee.

 • We sluiten deze dag met een zelf gemaakt liefdes drankje af om zo het gevoel van binnen in jou nog meer kracht te geven.

Het liefst doe ik de rituelen met de volle maan omdat de kracht van de maanenergie de zoveel invloed heeft op hoe de dingen zich kunnen manifesteren. Mocht het niet lukken ook geen probleem, zo lang het maar vanuit het hart wordt neergezet zal het gaan stromen!
Om een afspraak te maken of meer info te willen voor één van de boven genoemde rituelen neem dan contact op via de mail. infohethartkompas@gmail.com ook ivm met het virus.