Locatie: Spijkenisse | : infohethartkompas@gmail.com

Workshops 4 the soul

Tijdens een workshop krijg je de kans om aan de slag te gaan samen met mij, en misschien ook anderen om te werken aan jezelf. Het doel van een workshop is niet om je alleen een stuk wijzer te maken over je eigen ik, maar ook dat je met nieuwe energie weer weggaat. Daarnaast laat ik mij ook inspireren door mijn Surinaamse roots en voorouders om jouw op weg te helpen. Hopelijk kan mijn kennis en wijsheid jouw weer in contact brengen met jouw soul. Voor informatie en aanmelden voor een workshops kijk bij contact/tarieven of mail naar infohethartkompas@gmail.com .

Hopelijk tot snel!

Veel liefs,

MaanMaak je eigen volle maan wassie

Prijs: €88,-
Bij een volle maan ritueel wassi gaan we aan de slag met water en zoveel meer. De wassi is bedoel om op te laden, zie het als een reiniging bad voor de ziel. Opladen met de kracht van water kruiden bloemen oliën en de energie van de volle maan. Ik vind de maan zo krachtig als ze vol is, puur en magisch om alles in jouw zijn op te laden voor een hoger goed. Daarom kies ik ervoor om dit bad te maken als we richting de volle maan gaan. De dag van de volle maan kun je dit water dan in zetten om de magie over jou heen te laten vloeien.

Wat gebeurd er bij het volle maan ritueel bad en wat gaat erin:

  • De kracht van bloemen en kruiden samen

  • De energie van de opkomende volle maan voor een intens magisch oplaad gevoel

  • zeven geesten

  • floridawater

  • blauwsel { dat is blauw poeder wat o.a gebruikt wordt tegen het boze oog van anderen}

  • zwart zout

  • etherische oliën naar keuze en meer op gevoel

  • symbolen

Hoe maken wij dit ritueel bad klaar. Ik kan je alvast vertellen dat we veel ons gevoel gebruiken. Als eerst gaan we goed aarden, contact maken met moeder aarde. Dit doen we op het nummer "Mother i feel you under my feet" van Dianne Martin. We steken allemaal een witte kaars aan voor reinheid en bedenken een positieve affirmatie { ieder voor zich} die we drie keer opzeggen tegen de maan. Dat gedaan te hebben krijgen jullie allemaal van mij een pendel die je mag gebruiken om te kijken welke kruiden en bloemen er bij jou passen voor dit ritueel bad. Wees niet bang als je nog nooit een pendel hebt gebruikt komt goed! Tijdens dit hele proces bij het maken van het ritueel bad zet je al de intentie neer voor jezelf. Tijdens de volle maan wanneer je het water gebruikt zul je de kracht voelen van elke stap die jij gezet hebt tijdens het maken hiervan. Ik maak voor iedereen die dag een afgestemd symbool en ook deze wordt verwerkt in het ritueel bad. Er komt nog meer moois bij kijken om dit alles klaar te maken voor de maan helemaal vol is, maar ik zou vooral zeggen plan een afspraak in om het ritueel bad te komen maken en te ervaren. Laat je meenemen in de geuren van bloemen kruiden en de maan energie.
Wil jij met de volle maan genieten van dit mooie ritueel maak dan een afspraak via infohethartkompas@gmail.com en kom het zelf ervaren.

Let op jouw plek staat past vast na betaling! Kijk bij prijslijst voor de kosten van dit ritueel.

Liefs Maan