Locatie: Spijkenisse | : infohethartkompas@gmail.com

lichtwerkers voor lichtwerkers

Hoe groter het licht, hoe meer wij kunnen verlichten! Als lichtwerker vind ik het belangrijker om onze licht juist samen te brengen om mensen te helpen. Zo heb ik 10 februari 2019, in samenwerking met De Lichte Wereld, het Lichtwerker voor Lichtwerkers evenement georganiseerd. Een uitwisselingsessie waar bijvoorbeeld iemand die tarot legt, tegenover iemand zit die dan healings geeft.

Ik sta altijd open om mensen de kans te geven om te laten zien wat ze kunnen op het gebied van spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling en zingeving. Heb jij een leuk idee en zie jij een samenwerking wel zitten, kijk bij contact/tarieven om contact met mij op te nemen. Wie weet kunnen wij samen de aarde en mensheid een stukje verlichten, want wij zijn hard nodig!

Inspirerende lichtwerkers:


Dit is Lorna mijn zusje. Zij heeft deze website mogelijk gemaakt. Zo mooi en liefdevol mee geholpen om deze website in elkaar te zetten. Ik ben dankbaar dat zij er is, want zij is ook degene die mij al steunt met Het Hartkompas vanaf dag één. We bedachten samen de naam, riepen het tegelijk uit. En zelfs nu achter de schermen helpt zij mij. Ik ben gezegend daarmee, dat ik iemand naast mij heb staan die geloofd in wat ik wil gaan doen, die geloofd in dat ik het kan. Elke stap die ik zet met Het Hartkompas is zij onderdeel van, men weet dat misschien niet maar nu wel. En ik dank je uit de grond van mijn hart, dat jij mij altijd het gevoel geeft dat ik het kan. Wanneer ik twijfel en wanneer ik verdrietig ben is Lorna daar, we zijn er voor elkaar. En zij maakt mijn nieuwe begin met Het Hartkompas mogelijk via deze website. Een dame met vele talenten die gezien en gewaardeerd mag worden voor wie ze is en wat ze kan.

I salute you sis and thank you big time! So so lobi always.Lieke van Authentique is één van de vrouwelijke ondernemers die ik heb leren kennen tijdens mijn reis. Een top fotografe die met haar zielsmagie in de camera jouw ziel weer zo mooi uit laat komen in de foto's die zij maakt. Ik deed de Souljourney bij Lieke en wauw wat was het mooi! Ik kreeg kracht , liet mezelf zien en kreeg vooral een dosis zelfliefde. Lieke is een echte aanrader voor professionele foto's voor je website of als je gewoon een mooie serie van jezelf in jouw kracht wilt vast laten leggen

Dan ben je bij haar meer dan welkom, krijg je geen spijt van.

Authentique.nu
FacebookMaaike van Full of Joy, ow wauw we hebben elkaar nog niet in het echt ontmoet maar dat gaat dit jaar nog gebeuren. Maaike en haar liefdevolle webshop met edelstenen, smudgesticks magical spell candles en zoveel meer. Ze wilt alleen het beste voor haar klanten doet haar werk met haar hart en dat voel je echt terug in haar pakketjes. Zodra je een pakketje van Maaike uitpakt wordt je blij. Heb je een bad day, ga shoppen bij Full of Joy geloof mij je wordt weer blij de naam zegt het al. Zoals ik al zei elkaar nog niet ontmoet maar al zo een verbinding omdat we beiden ons hart volgen en vanuit liefde en passie de mens blij willen maken. Ga een rondsnuffelen bij Maaike in haar shop genoeg te vinden!

www.fullofjoy.nl
Facebook

Er komen nog meer ondernemers bij die mooie dingen doen maar deze 2 zijn alvast een voorproefje van onderneemsters waarmee ik samen werk. Lets lift each other up!