Locatie: Spijkenisse | : infohethartkompas@gmail.com

Over


Hoi lieve bezoeker, van harte welkom op mijn website!

Op deze website vind je informatie over mij, mijn bedrijf Het Hartkompas, mijn verwenpakketten speciaal voor jou, spiritualiteit, rituelen, kruiden en nog veel meer. Neem gerust een kijkje en als het jou bevalt, dan kan jij contact opnemen voor een afspraak.

Een klein beetje over mezelf en Het Hartkompas

Ik ben Romana, maar de meeste noemen mij ook wel Maan. Ik ben Surinaams en groot gebracht door een echte Suri moeder met veel kracht in zich. Deze kracht en liefde geef ik aan mijn vijf kinderen en lieve vriend. Mijn moeder heeft mij al vanaf jongs af aan het een en ander laten zien, over mijn cultuur en spirituele mogelijkheden. Alleen wilde ik daar eerst helemaal niks van weten, ik was jong en vond het veel te spannend , vast herkenbaar. Ik kreeg dromen, voelde dingen en soms kon ik ook echt iets bij mijn bed zien,voelen of horen roepen, hoe bedoel je eng.

Toch heb ik het spirituele pad helemaal gevonden. Nu is dat wat ik zo eng vond, een groot deel van mij en wil ik mensen ermee helpen. Door mijn eigen zoektocht naar wat ik wilde, wie ik werkelijk was, heeft spiritualiteit mij geholpen om in mijn kracht te kunnen staan. Ik weet wat tegenslagen zijn, ik weet hoe moeilijk de maatschappij soms is, ook weet ik hoe het kan voelen als je compleet wordt leeggezogen door negativiteit. Je vanuit jouw hart wilt gan functioneren maar iets van binnen blijft stagneren.

Het leven kan heel erg mooi zijn, ondanks alle tegenslagen die het leven ons soms geeft, want echt dit zijn alleen maar leerlessen die wij mee mogen nemen en waardoor wij groeien. Jaren terug had ik nooit gedacht dat ik dit ooit zou kunnen of willen doen. Nu is niet alleen mijn droom qua werk een realiteit, maar ook in mijn privé heb ik het leven wat ik letterlijk wenste. Ook jij verdient die rust en dat geluk, weet dat het mogelijk is jouw dromen te manifesteren met de juiste positieve boost.

Dus kan je wel een oppepper gebruiken, dan kunnen mijn verwenpakketten of massages jou nieuwe energie geven. Loop je vast en wil je spirituele inzichten krijgen over je leven, dan kan ik door middel van leggingen kijken welk pad jou weer terug brengt naar jouw hart.

Wil jij ergens komen waar je 100% jezelf kan zijn, dat er een keer voor jou wordt gezorgd en dat je totaal kan ontspannen, dan is Het Hartkompas zeker de plek om naar toe te komen. Met de kracht van mezelf en mijn voorouders help ik jou om weer jouw innerlijke liefdevolle kracht voor jezelf naar boven te halen, want zeg nou eerlijk het begint bij jezelf en zo groeit ook jouw zelfliefde.

HET ZEN-HUISJE VAN HET HARTKOMPAS

Mijn intentie is om een huiselijke sfeer te creëren bij Het Hartkompas, iedereen mag zich bij mij thuis voelen. Een plek waar jij je ten alle tijden jezelf vrij mag voelen om er is gewoon ...te zijn.

Wil je nog meer foto's zien van mij en mijn huisje, kijk dan bij Gallary.Ik hoop je snel te zien!

Lieve groet,

Maan